Rólunk

A Sugárcső Tűzvédelmi Korlátolt Felelősségű Társaság 1991 December 11.-én alakult családi vállalkozásként.  A Sugárcső Kft. Győr egyik legrégebben alapított tűzvédelmi szolgáltató és kereskedelmi tevékenységet folytató cége. A Sugárcső Kft. 2010 évben megvásárolt egy mosonmagyaróvári tűzvédelmi kft. A két cég munkáit egyesítve alakult meg 2013-ban a Sugárcső-Szerviz Kft., amely az alábbi szolgáltatásokkal áll jelenlegi és leendő ügyfelei részére.

 

Megalakulásunk óta cégünk megbízható és pontos gyors munkával vívta ki helyét a tűzvédelem piacán. A  társaság  minden  tárgyi  és technikai  feltétellel  rendelkezik, hogy a  legmagasabb  szinten tudja az elvállalt megbízásokat teljesíteni. Közel harminc éves működésünk alatt megfelelő tapasztalatot szereztünk ahhoz, hogy minden ügyfélt kiszolgáljunk, és a megfelelő minőségű munkát  tudjuk nyújtani. Ennek  köszönhetően sikeresen együttműködtünk több országosan elismert céggel.

A Sugárcső Kft. később mint  Sugárcső-Szerviz Kft. 2005. évben mínőségirányítási rendszert vezetett be, MSZ EN ISO 9001: 2015 és alkalmaz azóta is. Cégünk a tűzoltó készülékek, tűzoltó felszerelésekről, számítógépes nyilvántartást vezet, melynek dokumentációját a felülvizsgálat után a megrendelőnek elektronikus úton is elküldi.


Társaságunk „mindent az elégedett megbízóért” politikája tükrében, működik. Nincs olyan kihívás, feladat melynek a tevékenységükre vonatkozó törvények, rendeletek és szabványok jogkövető magatartásával megfelelő minőségben és határidőben ne tudna megfelelni. Ennek érdekében innovatív magatartást tanúsítva, ugyanezt elvárva minden munkatársától és alvállalkozójától, partnerétől a jövőben is mindent megtesz, hogy a mindenkori helyzetnek és elvárásnak megfelelően minőségi szolgáltatást nyújtson valamennyi megbízójának.

Sugárcső-Szervíz Kft. © 2020 Minden jog fenntartva.